Service echipamente

Service echipamente sudare

Service echipamente sudare

Ca urmare a interventiilor service pentru echipamentele de sudare aflate in inventarele firmelor dvs. am constantat ca majoritatea motivelor pentru care aceste echipamente ajung sa nu mai faca performanta sunt datorate utilizarii necorespunzatoare in medii cu excese de praf, umezeala etc. si deasemenea a micilor incidente de pe santiere (inevitabile dealtfel) si/sau din timpul transportului echipamentelor la punctele de lucru.

Deoarece un incident minor ca ruperea unui potentiometru, supraincarcarea cu praf a ventilatorului, contacte imperfecte datorita uzurii normale a clemelor, clestilor, conectorilor, etc. poate afecta un echipament de sudare (lucru care poate duce la intarzieri in predarea lucrarilor), va propunem sa ne ocupam de mentenanta echipamentelor dvs.

Ca urmare a incheierii unui contract, periodic, (la 3, 6 sau 12 luni – optiunea este a dvs. in functie de gradul de folosire al fiecarui echipament in parte) o echipa de la noi se va deplasa la punctul de lucru unde se afla echipamentul respectiv, urmand sa efectueze in mod gratuit toate operatiile obligatorii de mentenanta, constatare si service. Inlocuirea se va face dupa acceptul dvs.

Pretul interventiei si al manoperei fiind acoperit de abonamentul pentru care ati optat (incepand de la 10 euro/echipament), singurul cost suplimentar fiind dat de contravaloarea pieselor care sunt aprobate de dvs. spre a fi inlocuite.

Sunt convins ca acest sistem va duce la marirea perioadei de utilizare a acestor echipamente, iar in final la economii substantiale in favoarea firmei dvs.